Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mynde Hund Race

Racen er gammel og man sa den forste gang helt tilbage i 3500 ar fkr. Racen er en god jagthund og er blevet brugt til at jage vildt.

mynde hund race is important information accompanied by photo and HD pictures sourced from all websites in the world. Download this image for free in High-Definition resolution the choice "download button" below. If you do not find the exact resolution you are looking for, then go for a native or higher resolution.
Don't forget to bookmark mynde hund race using Ctrl + D (PC) or Command + D (macos). If you are using mobile phone, you could also use menu drawer from browser. Whether it's Windows, Mac, iOs or Android, you will be able to download the images using download button.

Whippet Allfirda Kennel Whippet Allfirda Kennel

Det er en af de dejligste hunde af mellemstor type44 51 cm.

Mynde hund race. Italiensk mynde er en meget livlig kvik og intelligent charmetrold som tryllebinder og gor dens familie til dens slaver. Det er en kaerlig hengiven venlig hund der pa trods af alle myter er i stand til at opfylde de flestes krav til en hund. Men ogsa yderst kraevende bade med hensyn til pelspleje og forstaelse for dens saerlige karakter.

Racen er staerk og kan holde til en del da den har sin opvaekst fra de harde bjerge i afghanistan. En whippet er 100 loyal overfor ejeren den er nem at omgas men stiller krav om udfordringer i hverdagen da den ellers begynder at kede sig. Et andet navn for afghansk mynde er afghan hound.

Den er kaerlig og hengiven over for familien. En afghansk mynde er maske en af de mest elegante ste hunderacer der findes. Hvert ar bliver over 12000 raske hunde aflivet i danmark fordi deres mennesker ikke laengere kan eller vil beholde demdet er ofte hundenes adfaerd som volder problemer og problemerne skyldes naesten altid at ejeren ikke var ordentligt afklaret omkring det at have hund og om det rette racevalg inden hunden blev anskaffetdet er uendelig vigtigt at man vaelger en race der passer.

Den afghanske mynde er altsa en af verdens aeldste hunderacer hvilket ogsa underbygges af genetiske undersogelser af hundene. Man opdager hurtigt at synet bedrager mere end hos nogen anden race. Den italienske mynde er en urgammel race i slaegt med greyhounds og maske stammer den fra det gamle egypten.

Hunde der ligner den afghanske mynde er afbildet i grottetegninger i afghanistan som er ca. Der altid har vaeret nogle sma greyhound typer det kan man se i mange kunstvaerker op gennem tiderne og sa langt tilbage som gravfund i egypternes pyramider er der fundet balsamerede hunde som ligner italienske mynder. For alle hunderacer kan du ligeledes sortere pa en lang raekke karateristika og egenskaber som storrelse pelspleje motionsbehov om hunderacen er let at traene hunderacens evne som vagthund om hunderacen er egnet til at bo i lejlighed om hunderacen er egnet til forstegansejere og om racen er mere eller mindre borne og hundevenlig.

Navnet er ikke sa meget fordi den kommer fra italien men. Deres sma elegante kroppe gemmer pa nogle kloge nysgerrige beregnende selvbestemmende vaesener som med det samme indtager alles hjerter. Welsh springer spaniel welsh springer spaniel.

West highland white terrier west highland white terrier. Dog er den spinkle lille hund ikke helt egnet som legekammerat for mindre born. I forhold til fremmede er den.

Som alle andre mynder er en whippet saerdeles intelligent meget. Den er i naesten et og alt en miniature udgave af greyhound se side xx. Den er selvstaendig graensende til det uafhaengige.

Sa man formoder racen er opstaet for omkring 5000 ar siden. Tit sker det at kvinden i huset falder for racens elegante. Den behover en forstaende og talmodig opdragelse fra hvalp for helt at tilpasse sig livet som selskabshund i en familie.

Ekstremt elegant greyhound i ministorrelse storrelse.

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn 3aand9gcrjgl2lwd 5wqj6g3fgvklfgmcksjb5klmpupjnf3e9jjj Ldr Usqp Cau Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn 3aand9gcrjgl2lwd 5wqj6g3fgvklfgmcksjb5klmpupjnf3e9jjj Ldr Usqp Cau

Afghansk Mynde Hvalpe Til Salg Karaktertraek Raceportraet Muy Dk Afghansk Mynde Hvalpe Til Salg Karaktertraek Raceportraet Muy Dk

Whippet Hund Fakta Bruksomrade Og Anatomi Royal Diamond Whippet Hund Fakta Bruksomrade Og Anatomi Royal Diamond

Bildet Strand Virveldyr Whippet Street Hund Hund Som Bildet Strand Virveldyr Whippet Street Hund Hund Som

Baggrunde Hund 1920x1080 Px Snude Dyr Sport Hunderace Baggrunde Hund 1920x1080 Px Snude Dyr Sport Hunderace

Mynde Hund Myndeklubben Mynde Hund Myndeklubben

Afghansk Mynde Afghansk Mynde

Skal Du Have Hund Vaelg Den Rigtige Race Hunden Dk Skal Du Have Hund Vaelg Den Rigtige Race Hunden Dk

Galgo Espaa Ol En Hund Efter Hare Galgo Espaa Ol En Hund Efter Hare


Post a Comment for "Mynde Hund Race"